Musica fondo

divendres, de gener 12, 2007

Ahorro!!!
Ara comença lo difícil arponers, la costera de gener. Sabeu que este és any de trage nou i encara sembla que la costera pot estar en més desnivell que altres anys. A més aneu ahorrant que en poc temps hem de pagar un poquet per a fer el trage. Ara, no vos preocupeu, no passa rés, en este blog estem pa tot i volem ajudar-vos en tots els aspectes, ací estàn els arpoconsells de gener:
-No vos deixeu la festa, que això fa que vos deprimiu i gasteu més diners en roba i tonteries.
-Aneu de festa però no sopeu, únicament bebeu pa possar-vos borrachos hasta les celles i no menjar rés el dia següent de la resaca.
-El dia de la resaca no eixir pa no gastar i guardar reposo pa recuperar-te.
-Buscar-vos una novia en molta pasta també és una bona idea, no passa rés si ja teniu novia, deixeu-la per altra que tinga diners.
-Feu de camello.
-Robeu, preferiblement un banc o caixa d'ahorros, encara que si és una tenda fareu també butxaca.
-Amenaçeu i extorsioneu al veí, demanant-li un rescat per les seues plantes o el busó.
-Feu lo que vo s'ocurrixca.
Si seguiu els arpoconsells podreu pagar el trage sense problemes, vos ho assegure. Ha segut un arpoconsell de la comitiva de l'arpó, de rés.
Nota: si seguiu tots els consells vos fareu rics i ja no ixireu en l'Arpó. si no que vos fareu una comparsa per a vosaltres assoles, aixina que aneu en cuidao.
He dit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molta tio, els arpoconsells. Per cert, si vols col.laborar al meu blog en algun video, parida etcétera, et convide com a únic col.laborador pellikanut. M'ha fet gràcia lo dels Arpoconsells. I si vols col.laborar a algun video posant la veu etcetera etcetera. Necesite a gent graciosa que inente parides com els arpoconsells!!jajajaj