Musica fondo

dissabte, de setembre 23, 2006

Assamblea General

El passat diumenge dia 17, va tindre lloc en la comparssa, l'Assamblea General dels Mariners per a debatir varios temes i aclarir els comptes de l'any passat. Dir que en la renió va estar JuanFra, Pepe, Salva i Tayo.


A part de llegir el resúm de les propostes i els fets que van ocorrer en tot l'any, vam votar pel nou trage de marinera i es va aprovar la cooficialitat del trage de guerrilla de marinera en falda. Van sorgir algunes quexes perquè encara que no és obligat, els acompanyaments s'han de fer amb el mateix trage totes. Per tant, això va fer que algunes pensaren que era obligat. Però al final la majoria mana. Jo era partidari de que votaren únicament les dones que és a qui implica realment, però allí va alçar la mà tot cristo i aixina va quedar.

Después en la picaeta dels quatre arponeros, ens queixavem però perquè la falda és massa llarga, i quan més curta menos calor per a elles (som pràctics). Después de tot, va estar bé i encara que fora un diumenge pel matí, estava petat de comparsistes.
Per últim, aci vos deixe l'Estat dels comptes de 2006.

Fins Prompte i sigueu bons!!!
**Se m'oblidava dir-vos que en la votació de canviar Sant Jaume a Caps de setmana(i si es dilluns o divendres mantindre'l) o mantindre'l el dia que toca, va guanyar la segona, fer Sant Jaume el dia que toque. També comentar-vos que es faran reformes en la cuina, es tirarà el trinquet per intentar fer un pati pels esmorzars i que faran un aseo pa minusválits. Per últim s'intentarà posar aire acondicionat que tant de falta ens fa.
Gràcies per la vostra atenció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

una pregunta. vau decidir en la junta algo sobre sant jaume?