Musica fondo

divendres, de març 09, 2007


El Racó de Juanal



Historieta sobre la millor escuadra en la que es pot estar


Buenas arponers i gent dapeu kom podeu vorer vaig a escriurer com en done la gana axina que les faltes me la pelen, en un primer intent vaig fer una carta de xorra pero en vaig donar conte que preferia ferli un homenatge a mnla millor escuadra de castalla y del mon o millor dit als millors amics qun pot tindre,axina que intentare contar una xicoteta historia sobre esta escuadra.


L´arpó podrien dir que no nomes es una colla de amics que poc a poc en el tems anat guañanse un lloc en el cor de tots pero sobre tot en el cor de Elda etc….jajaja. no enserio que som pos apart de un payasos y uns notes som els putos amois perque on estiga el arpó es sinonim de festa y de desfase etc etc.


Esta colla la comensaren el guillot (Trípode) , farina, juanfra el Saulet y el ara ausent pero volgut amb molt amor Eduardo,ahhhhhh Y EL SIMON TAME CREC NO MEN RECORDE BE . Despres arrivarem Martí,el Miguel que per desgracia en a deixat soles als 23 que som deixes un buit molt gran que ho sapigues,y el Trébol TAME va entrar tot rapat ten recordes Ruben que parexia questava malalt jeje Y jop (juanal) a partir de ahí va comensar una etapa que per sort encara dura y estic segur que sera de les mes importants y mes viscudes de ma vida espere que mai acabe pero ja saps el que dicen (SI NO TENQUEDA 1 PA 3) no encara era un nano cuan vaig entrar y mira ara encara segixk sen igual de alt pero amb moltes bones experiencias que espere mai oiblidar y viuren moltes mes.


!!!!!!!!!!AHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!que no moblide de tota la recua que falta ques nova o fa pok que a entrat a formar part de larpo.


NO SABEU ON VOS FIQUEUUUUUUUUUUUUUUUU VINGA ARPONERS ESPERE NO AVERVOS AVORRIT AMB TANTA FALTA UNA UlTIMA COSA. GRACIESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!! Y AVORER CUAN COÑO CELEBREM LANIVERSARI VISCA l´ARPÓ.

shot en el nois (la nova signatura de Juanal)


*El blog no es fa responsable dels comentaris i les faltes de Juanal, ell sabrà lo que diu.