Musica fondo

diumenge, de març 11, 2007

L'Adéu de l'Arteaga

L'altre dia saltava la notícia a les dependències de l'Arpó. I es que l'estandarte de l'esquadra ens deixa perquè diu que "no puc aguantar el ritme de la resta d'integrants de l'Arpó". Don Miguel Angel Arteaga Rico deixa de ser component de la nostra esquadra per decisió pròpia.

Es va emocionar al contar-nos la notícia i ens va dir que: "sou els millors i sempre estareu al meu cor". Des d'ací volem dir-li al Migue que sempre serà un arponer per a tota la vida encara que deixe les festes de Castalla. El que ha segut el component més buscat pels delegats vol despedir-se de l'Arpó i serà pròximament. Tendrem la missió d'emborratxar-lo, cosa fàcil persupost. No deixeu d'agrair-li al Miguel Angel tot el que ha fet per nosaltres.

Tots recordem mil moments relacionats amb el Migue que segur que ens fan pixar-nos de risa, per això ho comentarem d'ací uns dies. Volem avisar que el próxim sopar de l'esquadra serà un homenage als 8 anys que ens ha donat el Migue com a Arponer (des del 1998 fins 2006).

P: Si voleu deixar un comentari per al Migue, deixeu-lo baix aquesta notícia en comentarios. Moltes Gràcies.

He dit.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Arteaga eres el puto amo tio. Espere que vingues als sopars com antic component.

Tayo

Anònim ha dit...

encara que tenvages sempre seras un arponer espere encara voret en algun soparet vinga tio cuidat mol y un hasta pronte

Anònim ha dit...

Anim Migue y que sapies que sempre tendrás un lloguet en el arpó

Anònim ha dit...

migue eres hi has sigut el puto amo del whisky en teronja, jaja l'arpo no tolvidara mai teu diu uno que vos ha tingut que aguntar tres anys tocant els collons... es broma viscaaaa la marina, visca l'arpo i visca l'arteaga

kanela

Anònim ha dit...

arteaga tot l'arpó t'estima i esperem que això siga un fins prompte y no un adeu definitiu.
ja t'avisarem per al pròxim sopar